Är du intresserad av delningsekonomi eller kollaborativ ekonomi och är på plats i Visby under Almedalsveckan? Missa inte årets #AlmeDela som genomförs av shareSE i samarbete med Usify, Theory into Practice, Centre for Sustainable Communications - KTH, Mötesplats social innovation och Science Park Gotland.

Onsdag den 5 juli kl 14.00 - 16.00 kan du göra workshop tillsammans med oss kring framtidens byggande och boende med delningsekonomiska förtecken. Platsen är Science Park Gotland, Kaserngatan 1.

Bostadsbristen är ett faktum. Samtidigt växer nya möjligheter fram i takt med att delningsekonomin utvecklas och digitaliseringen förändrar förutsättningar för hem och boende. I denna workshop inom AlmeDela 2017 får du vara med och aktivt samskapa prototyper på framtidens boende. Det gör du tillsammans med pionjärer som utforskar hur framtidens hållbara boende i praktiken kan se ut. Bland de medverkande finns arkitekter, experter på digitalisering och hållbarhet, bostadsföretag, tjänstedesigners och många fler som är involverade i innovationsprojekt och initiativ som rör framtidens boende. Bland dessa finns: 500k, Elastiska hem, Mo-Bo, Ett tak två generationerBotillsammans m fl.

Workshopen leds av Marius Koppang, tjänstedesigner på Usify, med stöd av Åsa Minoz från ShareSE.